+ 39 011 9842819    |     info@lebetulle.org
logo home promo    inf fni  lguni
  • 1
  • 2

Animatie

Na het genieten van de zon en recreatieve sportactiviteiten tijdens de dag binnen ons domein en de omgeving,  organiseren wij ook gedurende de zomer, gezellige avonden voor de hele familie.


Thema-avonden zoals live concerten van klassieke en moderne muziek, of speciale dans-avonden, geschikt voor alle leeftijden.

Le Betulle populair bij iedereen, maar vooral gezinnen, besteedt ook veel aandacht aan de recreatie en vermaak van de kinderen….want als de kinderen gelukkig zijn, zijn de ouders het ook.

Een staf van medewerkers staat vijf dagen per week klaar voor iedereen en is gewijd aan het zo plezierig mogelijk maken van de vrije tijd voor al onze gasten, jong en oud.

Steeds weer op zoek naar nieuwe en vermakelijke manieren om van uw vakantie te genieten, zoals wedstrijdspelletjes in en om het zwembad, andere veld- en buitenspellen of het nachtspel, ‘bonte avonden’ die ons allen en ook de jongste gasten creatief stimuleren, waardoor men een onvergetelijke vakantie krijgt

Cookies zijn kleine tekstbestanden die naar uw computer gedownload worden elke keer dat u een website bezoekt. Wanneer u opnieuw terugkeert naar de website, of een andere website bezoekt, wordt er steeds gevraagd om deze cookies te accepteren op uw computer of mobile apparaat.